روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شاهین دژ
طرح تشدید نظارت کارشناسان واحد بهداشت محیط

در این بازدید، کارشناسان به بررسی شرایط بهداشتی و استانداردهای لازم در این صنوف پرداختند. آنها به ارزیابی کیفیت مواد غذایی، رعایت اصول بهداشتی و نحوه نگهداری محصولات پرداختند و بر لزوم رعایت ضوابط بهداشتی تاکید کردند. همچنین، مشاورههای لازم به صاحبان این واحدها در جهت بهبود شرایط بهداشتی ارائه گردید.
این طرح، بخشی از تلاشهای مستمر مرکز بهداشت شهرستان برای ارتقای سلامت عمومی و جلوگیری از شیوع بیماریها از طریق مواد غذایی ناامن است. کارشناسان همچنین در این بازدید، به جمعآوری اطلاعات و آمارهای مورد نیاز برای ارزیابی وضعیت بهداشت محیط در این صنوف پرداختند. هدف اصلی این اقدام، ارتقاء سطح آگاهی عمومی و تضمین سلامت جامعه از طریق تأمین مواد غذایی سالم و بهداشتی است.
نظر دهید